Această pagină lipsea din păcate, tocmai când cineva ar fi dorit să lase un comentariu.

Jurnal de Cafenea s-a vrut a fi un jurnal, un loc aproape intim sau pornit dinspre intimitate, un loc personal, născut din dorința de a-mi explica mai întâi mie ce am trăit până la vârsta de 40 și ceea ce voi trăi în continuare pentru a mă înțelege mai bine pe mine însumi. Pentru aceasta, încercând să evit orice influență exterioară, chiar și „presiunea” eventualelor aprecieri, am considerat comentariile puțin „nocive” pentru scopul acestui blog.

Am dorit ca, cei care ajung aici, să ia ceva cu ei, să plece de aici alți oameni (mai buni sper) iar apoi să revină de suficiente ori, câte vor fi necesare, pentru a regăsi ceva și mai bun. (Oferta necondiționată am învățat-o îngrijindu-mă de Țiți).

De asemenea, m-am gândit că nu voi acorda prea mult timp blogului, cel puțin în fază incipientă, iar moderarea comentariilor ar fi necesitat o implicare mai mare. Asta nu înseamnă ca nu voi răspunde cu plăcere celor care vor dori să mă contacteze. Mai jos am lăsat adresa de mail unde îmi puteți trimite păreri, comentarii sau… nu știu, întrebări?

Am dorit să evit ca acest loc să constituie o platforma de auto-promovare ale unor linkuri care nu au nici în clin, nici în mânecă cu direcția acestui blog. Consider că Like-urile servesc suficient acestei funcțiuni. Înțeleg că acest aspect nu mă avantajează  prea mult în promovarea blogului și acumularea de trafic, fapt care ar putea respinge o mare parte a vizitatorilor. Nici nu asta e intenția! Intenția mea, e de a oferi ceva plăcut și/sau folositor. Dacă va fi cazul, traficul va crește organic tocmai din motivele menționate mai sus. Nu va fi nevoie de nici o campanie strategică de mistificare a contoarelor. Apropo, pe această temă mi-a plăcut foarte mult post-ul belgiencei și nu cred că puteam exprima mai original intențiile acestui blog.

Sper din tot sufletul să nu fi ofensat nici un cititor sau cititoare ale cărei bune intenții de a comenta, au fost, fără malițiozitate, obliterate.

6 Jan 2014. Fiind un jurnal, informez cititorii că imi voi revizui paginile si cum e și de așteptat este posibil să nu-mi placă chiar tot ce am scris și să modific pe ici pe colo textul original căruia poate i-ați dat Like. Este posibil să mai adaug sau sa mai elimin. Într-o exprimare mai crudă vreau să spun că ceea ce v-a plăcut ieri poate arăta usor diferit azi dar substanța vă asigur că va rămâne aceeași.

Mulțumesc pentru înțelegere.

Tiberiu

%d blogeri au apreciat: